Visie, Missie, Historie

De Feiten:
  • Goed beveiligde huizen worden worden nauwelijks gekraakt, 
  • Een huis is zo sterk als de zwakste schakel. 
  • Van alle bestaande deuren en ramen het hang- en sluitwerk vervangen is kostbaar. 
Onze Missie:
Nederland  een stukje veiliger maken door op bovenstaande feiten in te spelen en betaalbare, betrouwbare beveiligingsinnovaties te ontwikkelen.

Onze (toekomst) Visie:
Een veilig(er) Nederland. Inbraken zijn niet meer "in" door de verbeterde beveiliging en de beperkte slagingskans.  Omdat inbrekers ook mensen zijn worden ze na de uitgezeten straf actief  begeleid om terug te keren in de maatschappij. De essentie is: We moeten geen goed hang- en sluitwerk hebben, maar we moeten geen inbrekers meer hebben. Om dit mogelijk te maken en te ondersteunen stellen alle beveiligingsbedrijven een deel van de winst beschikbaar voor de reintegratie van inbrekers. Zo is de bal weer rond..

Historie:
De oprichter, Patrick van Burgel, is al heel zijn carriere aan het innoveren. Veel ideeen blijven ideeen, maar sommige, zoals Kozijnopslot zijn te mooi om te laten liggen.

Het idee ontstond na een inbraak in zijn woning, pas toen werd het duidelijk hoe slecht de woning beveiligd was. De oplossing is een betrouwbare, betaalbare beveiligingsbeugel.